Műköröm

10078_szamla_029[1]

A műkörömkészítés célja a természetes körmök megerősítése, hosszabítása és esztétikussá tétele. Anyagát tekintve készülhet zseléből és porcelánból.

Műköröm technikák

  • Tip-es technika

A saját körömre gyárilag előállított körömformájú műanyagot (nylon vagy acetát) ragasztunk, majd zselével illetev porcelánnal vonjuk be. Szakmai szempontokat figyelembe véve – nincs annyi fajtája a tip-nek, mint ahány körömforma létezik – így inkább minden esetben épített technikával dolgozunk.

  • Épített technika

A köröm alá egy sablont helyezünk, majd erre kerül a zselé illetve porcelán, minden esetben a természetes köröm vonálat követve. Az így készült műköröm sem szélesebb sem keskenyebb nem lesz az eredetinél.

  • Megerősítő technika

A természetes köröm megerősítésére szolgál. készíthető zseléből és porcelánból is. Azoknak ajánlott akik a saját körmükkel elégedettek, de a körömlemezük puha, vékony és könnyen töredezik.

  • Körömágyhosszabítás

Azok számára lehet előnyös akik küszködnek a körömrágással, illetve akiknek túlságosan kicsi a körömágyuk. Hasonlóan a megerősítő technikához, készülhet zseléből és porcelánból egyaránt.

  • Díszítés

Mára már a körömlakkokat olyan speciális anyagok helyettsítik, melyek tartós színezést és 3D díszítést tesznek lehetővé. A színes zselé UV fény alatt köt meg, majd akár 3-4 hétig is tartós fényt biztosít. Ellentétben a lakkal, egyedi mintákat is készíthetünk vele. A színes porcelán felületi díszítésre alkalmas. Szinte bármilyen színről és formáról legyen szó, az könnyedén megvalósítható. Egészen egyedi hatásokat érhetünk el ezzel a technikával.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Szépségszalon a Kertész utcában