Fodrászat

haj3-7785422676[1]
HAJVÁGÁSOK

Szalonunkban a divatnak, az aktuális trendnek, a különböző korosztályok, legkülönfélébb elvárásainak igyekszünk eleget tenni. Munkánk során törekszünk arra, hogy szabadon mozgó, modern frizurákat alkossunk. A legelőnyösebb hajviselethez elengedhetetlen a vendég stílusának, öltözködésének, mindennapos sminkjének, illetve még a foglalkozásának figyelembe vétele. Tárházunkban megtalálható a hagyományos és klasszikus frizuráktól az extravagánsabb és az extrémebb hajviseleteken át, számos hajvágási technika. Eszközeink között melegolló is szerepel, mely eltérően a hagyományos ollóktól, nem hagyja lezáratlanul a hajvégeket. Az olló élei melegek, ezáltal elhegesztik a hajvégeket, melyek később nem fognak töredezni. Általában akkor alkalmazzuk, amikor hosszú hajjal dolgozunk. Hatása már az első hajvágás után is érzékelhető. Hajunkat egészségesebbé és szebbé varázsolja.

HAJFESTÉS

Az egészen sötét, fekete hajtól, a szőke minden árnyalatáig, számtalan a Goldwell palettáján fellelhető szín áll a rendelkezésünkre. A különböző színek keverési lehetőségeinek, csupán a kreativitásunk szabhat határt. Legyen egy szín visszafogott és természetes, esetleg a legvadabb, legkihívóbb vörös, a Topchic lehetőséget kínálnak annak magalkotására. Mára már egyetlen vendég számára sem ismeretlen a melírozás fogalma. Különböző festési eljárások léteznek arra, hogy a hajunkat színesebbé varázsoljuk. Az egyes technikák egyaránt alkalmasak a legvékonyabb tincsek, illetve a vastagabb különálló hajrészek színezésére.

HAJÁPOLÁS

A Goldwell egyes termékcsaládjai, ilyen az Inner Effect is, a hajfestéstől és a környezet káros hatásaitól, fényét, rugalmasságát elvesztett hajnak is visszaadja eredeti egészségét, rugalmasságát. Vendégeink haja, akár festett, vagy dauerolt, zsíros esetleg korpás, Igyekszünk az adott problémára ideális megoldást keresni.

HAJHOSSZABÍTÁS

A Balmain illesztett hajnövelés során, egy vékony tincshez, hasonló vastagságú póthajat ragasztunk, egyfajta keratin alapú gyanta segítségével. Ezzel az eljárással készíthetünk hosszabítást, illetve dúsítást is, adott esetben előre megfestett tincsekkel, melírozásra is alkalmas. Kellő odafigyeléssel, ápolással akár 3-4 hónapig tartós lehet. Ezalatt a természetes hajat semmilyen mértékben nem károsítja. Eltávolítása és újraillesztése szakmai hozzáértést igényel ezért ez csak szalonunkban lehetséges.

FONÁS

A fonás előnyei közé tartozik, hogy kevés gondozást igényel. Nem kell állandóan fésülni, szárítani, mégis tartja a saját, rendkívül egyedi és főleg divatos formáját. Egyetlen hátránya, hogy a haj természetes növekedése miatt, tartóssága maximum 3-4 hét. Ezután a haj egészségének érdekében érdemes kibontani, majd újra fonni.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Szépségszalon a Kertész utcában